I'm alive..

.. and its better than ever!
 
Nu har jag varit sådär duktig på att uppdatera igen, men har varit kidnappad sen söndag kväll i stort sett. Skulle bara ut och ta en cigg, men när den ena är knäppare än den andre så bestämde vi oss för att åka på spökjakt, och det slutade med att vi åkte och kolla på fullmånen och stjärnfall vid vattnet, naaw!
 

 
 

 
 

@ Work!

Sitter på jobbet och ska äta en panpizza och hälla i mig en energidryck, nyttigt Marre! Men måste ju hålla mig vaken, fast nu är det bara ca. 6 timmar kvar innan jag får lägga mig och sova, skönt! :)

 
 

Guess what, summer is back!

Har haft en mysig dag i solen och ätit glass med Rosita och lilla Mischa. Nu inväntas det ännu mera tjejsnack när Madde snart kommer förbi. Hmm.. finns ju lite att prata om sen igår. Sen så ska jag försöka hinna med att vila några timmar innan det är dags för nattjobb igen 21.00-07.00.
 
Hörs sen!
 
Jag, Mischa och Rosita.
 

Friday night!

Kvällen igår började bra, mysig förfest med mina fina tjejer Ida & Mathilda +...... Sen drog vi vidare till Tempel men det var sådär där så vi gick till Glada Ankan istället och sen gick det utför.. Men lämnar inga detaljer, så ni får vara lite nyfikna ;)
 
 
Jag, Mathilda & Ida.
 
 

RSS 2.0